Jom bangkit bersama

Ramai antara kita yang mengharapkan fast result. Sebab tu ramai yang lebih berminat join MLM sebab dijanjikan ganjaran yang lumayan.
Kita ambil Takaful hari ini bukan berharap esoknya akan sakit. Kita ambil untuk persediaan awal kalau-kalau Allah uji kita bila-bila masa. 
Sama juga dengan agent-agent baru, baru post sekali kat facebook takda orang like/komen/pm, terus rasa nak give up. Hei, Dato Vida nak kaya sekarang awak tak tahu pun apa yang dia dah lalui dulu. Sudah berapa banyak rejection, cacian maki hingga sekarang dia kena, tapi tetap bangkit tak kisah dengan apa orang kata. 
Sudah, jom buat kerja kita. Istiqamah adalah kunci kejayaan.

Leave a Reply